A4 papier-informatie

A4 Papier

U wilt online A4 formaat papier kopen? Maar waar moet u nu opletten als u papier aanschaft? Papier is er in verschillende diktes. Het meest gebruikt in de werkomgeving is 80 grams papier. Voor het versturen van bijvoorbeeld mailings kunt u dikker papier gebruiken tot wel 300 gram.

Naast de gewone papiersoorten kunt u ook kiezen voor papier met een ‘laagje’. U kunt hierbij denken aan papier in een glossy- of in een zijdemat-uitvoering. Deze papiersoorten geven uw papier net wat meer ‘body’ en uitstraling tussen andere papiersoorten, zodat uw rapport of presentatie meer opvalt.

Pallet A4 Papier

U koopt A4 formaat papier in voor uw bedrijf? Speciaal voor grootverbruikers zijn er halve en hele pallets papier die scherp zijn geprijsd. Staat de door u gewenste pallet-aanbieding er niet bij? Neem contact op met onze afdeling klantenservice voor een aanbieding op maat.

Pallet A4 Papier

Witheid van het papier

In de omschrijvingen van de producten wordt veelal gesproken over de CIE waarde van het papier. Deze waarde geeft aan hoe wit het papier is. Hoe hoger de waarde hoe witter het papier is. Het is aan te raden om te kiezen voor een papier met een minimale CIE waarde van 150 als u voor een basiskwaliteit wil gaan. U wilt een premium A4 papier? Kies dan voor het Double A Paper-papier of het Navigator-printpapier. Beide hebben een hogere CIE waarde en geven uw documentatie een nettere en luxere uitstraling.

Double A Paper A4 80g/m2

Gekleurd Papier

Naast het standaard witte A4 papier bieden wij u ook een compleet assortiment aan gekleurd A4 papier. Via de selector in de linkerkolom kunt u snel de gewenste kleur kiezen.

Gekleurdpapier

Keurmerken

Naast de witheid van het papier zijn er nog tal van andere keurmerken voor papier.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht:

FSC: Internationaal keurmerk welke bewijst dat het papier wat uw koopt komt van een bos welke wordt beheerd conform de FSC-Standaard.

ISO9706: Garandeert de performance van papier op het gebied van een houdbaarheidsnormering.

EU Flower: Europees keurmerk dat garandeert dat producten een beperkte invloed hebben op het milieu ten opzichte van producten zonder dit keurmerk.

TCF en ECF: Chloorvrij gebleekt papier is er in twee varianten: ECF (Elementary Chlorine Free) en TCF (Totally Chlorine Free).

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest